een paar woorden

over ons....

Welkom

een paar woorden wie "wij" zijn...

Beste mensen, laat ik eerst eens verklaren wie “Wij”zijn. Ik mag dit werk intussen ruim 30 jaar doen, maar ik weet vanaf moment 1 dat je het niet alleen doet. De Wij vorm, is Altijd de Samenwerking tussen de Geestelijke werled via Anthony en mijzelf. Ik kan Niets zonder de hulp van onze Vrienden. Het is daarom ook belangrijk om te weten, dat ik Altijd afhankelijk ben van de informatie vanuit Gene Zijde. Zij zijn het die mij Voeden, en toestaan U van dienst te zijn.

Ed consultstand Rijswijk

Moderne Apparatuur

Het mooie is dat je in de huidige tijd steeds meer gebruik gaat maken van moderne apparatuur, maar bij de waarnemingen gaat het nog steeds analoog. De geest laat zich niet digitaliseren, met uitzondering van de mooiste vindingen van dit moment. Contact met Anthony is een weldaad, en ik zou me geen raad weten zonder zijn hulp en info.

Elke keer weer opnieuw afstemmen, afwachten wat er komt, geen zekerheid hebben in een waarneming, want de Geest bepaalt wat er op dat moment mag doorkomen, Niet wij!!

Deze Nieuwe tijd, zie de Mooie website boven, gaat vele veranderingen brengen, en sterker nog, het is volop in beweging. Luisteren naar de Melodie van de Ziel. Het in Stilte luisteren, zonder dat we gestoord worden door omgeving of worden lastig gevallen door anderen.

Alles heeft te maken met nieuwe energieen die ons verder gaan helpen. Veranderingen zijn niet aan te slepen, gebeurtenissen per dag en zelfs per uur zijn Waanzinnig! Waarom?? De Wereld transformeert, en of we willen of niet, iedereen gaat dat op zijn eigen Unieke manier beleven! Geen angst, dat is nergens voor nodig. Vertrouw en het zal U worden gegeven!

Site views
0 .000
Tevreden klanten
0
Consulten over de jaren
0 .000
Waarnemingen
0