Heeft u vragen ?

FAQ

FAQ

Regelmatig gestelde vragen en antwoorden

Ieder mens doet dat op zijn eigen unieke manier. Er zijn geen vaste regels voor wat de beste manier is. Ik ga er altijd van uit om zo zuiver mogelijk vanuit je kern te leven. Iemand groeten en helpen waar je kunt. Zelfs een oogopslag doet Wonderen.

Er is geen vaste handleiding voor dit soort zaken om het op te lossen. De een is daarvan gecharmeerd, en een ander weer niet.

Het beste lijkt mij, nergens over na te denken en puur vanuit de intüitie te handelen. Dat is vaak de weg naar succes.

Een medium kan je niet worden. Je hebt het bij de geboorte, of niet. Ik krijg deze vraag vaak. Mediumschap is een Gave, en kan je niet kopen. Ik stoor me er erg aan als mensen kapitalen moeten betalen voor een cursus Mediumschap. Zo is het mij niet geleerd. Je kunt hooguit kijken in een cursus wat de gevoeligheden zijn, maar dat wil helemaal niet zeggen dat je een medium bent. Dus: Als het het niet hebt, kan je het ook niet worden.

Voor dat u iemand belt, moet u goed weten wat uw vraag is, en of u er zelf niet uit komt. Intüitie geeft  aan of het telefoon gesprek goed is. Als u belt voor een consult, vraag hoe de persoon werkt. Vraag ook hoelang het consult duurt, en wat de kosten zijn. Iemand die continue vragen stelt, is niet oké. U komt voor een consult, en het medium dient u, zonder vragen vooraf, aan te geven wat hij of zij krijgt. Dat er vragen zijn of u het kan herkennen, is normaal. Als er steeds gevraagd wordt aan u,dan kan er sprake zijn van Cold reading. Ik wil zelf nooit enige info hebben, dat stoort enorm. Dus let goed op uw intüitie, of het goed voelt als u een afspraak maakt. Geen goed gevoel, geen afspraak.

Ieder mens kan aan een ontwikkeling meedoen, maar wat is uw bedoeling? Ontwikkeling is dichter bij jezelf komen. Jezelf de ruimte geven voor Expansie. Je kunt op die manier naar nieuwe manieren kijken om uw leven nog makkelijker te maken, dan het al is. Ik geef zelf voorkeur, als u iets ontwikkeld, om goed te kijken waar u voor gaat. Ik ben zelf iemand voor een groep van max 8 personen. Het gaat ook om een stuk persoonlijjke aandacht die u krijgt. Ook hier weer vooraf naar een avond of middag gaan van de cursus waar u interesse in heeft. Zo maakt u ook kennis met de cursusleider en kan u elkaar eens even ontmoeten. Er moet een klik zijn, anders is dit niet de juiste cursus.

Jazeker bestaan deze. Het is in deze materie altijd erg belangrijk dat u weet, dat u zich in een bijzondere materie begeeft. Ook een materie waarin misbruik van de mensen aan de orde van de dag is. Deze mensen hebben de materie vergiftigd, maar er is een belangrijk keerpunt gaande. Mensen nemen steeds minder zaken voor zoete koek, en worden steeds kritischer, een boodschap van 30 jaar oud, en langer. Als u een ervaring heeft met zo’n persoon, en het heeft u schade opgeleverd, dan zou ik zeker melding maken van deze zaken. Ga naar de (beurs) organisatie, en maak melding. Momenteel zijn er nieuwe ontwikkelingen gaande om hier tegen op te treden. In een ander artikel ga ik hier dieper op in.