Dit is ons...

laatste nieuws

hartelijk welkom

Op deze pagina laten wij u de laatste nieuwtjes zien. Veel plezier!

Als eerste heet ik u van harte welkom. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de nieuwe ideeën en plannen die we hebben ter verbetering van de site, maar ook nieuwe zaken die eraan komen. Denk aan Beurzen en Workshops. Denk ook aan nieuwe rubrieken die de site verfraaien, en u weer nieuwe informatie verschaffen.

Cadeaubonnen: Ze zijn er!! Verschillende prijzen en verschillende lengtes! Voor Ieder wat wils!  VERKRIJGBAAR OP DE BEURS!

Nieuwe Rubriek: Blijf Jezelf Trouw…… Ed gaat elke keer een stukje schrijven over de situatie die op dat moment actueel is. Een mooi stukje voor zelf reflexie van uw eigen kunnen

Plein van de Volksabdij in Ossendrecht ©

Kloosterweekenden: We gaan een aparte rubriek maken van onze Kloosterweekenden die we al heel wat jaren organiseren. Een Sfeer die ongekend is, en een Super omgeving om te beleven!

audio, mixer, equipment

LINK pagina: We gaan binnenkort starten met een pagina waar interessante links staan. Zo kunt u ook zien, dat er nog veel meer interessante zaken zijn die we gaan benoemen en aanhalen.

We gaan verder nog nieuwe pagina’s toevoegen. In het Zonnetje, een persoon of Organisatie die we xtra aandacht geven, en nog veel meer….

Ja, daar is hij dan!! Het 1e Boekje , samen gemaakt met Collega Bodhi Vartman! Het is een voorrecht om met zo’n fijne collega te mogen werken, en gezamenlijk een boekje te maken. Wilt U het bestellen? Neem contact op met 06 42233092 en stuur een sms of WA naar dit nummer voor info Paradijsvogels.