Dit is ons...

laatste nieuws

hartelijk welkom

Op deze pagina laten wij u de laatste nieuwtjes zien. Veel plezier!

Als eerste heet ik u van harte welkom. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de nieuwe ideeën en plannen die we hebben ter verbetering van de site, maar ook nieuwe zaken die eraan komen. Denk aan Beurzen en Workshops. Denk ook aan nieuwe rubrieken die de site verfraaien, en u weer nieuwe informatie verschaffen.

Laatste Nieuws Corona Virus: 

Vanwege het Corona virus zijn verschillende activiteiten gestaakt. Zo kunnen er momenteel geen Spirituele Beurzen gegeven worden, zijn er geen Privé Consulten mogelijk, en zijn er geen, of zeer weinig Openbare Avonden. Het is momenteel nog een te groot risico om de medemens, en mijzelf te besmetten, dus Veiligheid voor Alles. Ik verwacht vanaf Maart 2021 of April 2021 dat het er beter uit ziet. Wij houden U op de hoogte!

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de nieuwe Agenda. Er zijn wat aanpassingen nodig, om hem goed te laten werken. Het heeft onze aandacht, en hopen dat het binnen een paar dagen gerealiseerd is. Tot die tijd is de pagina niet bereikbaar. Nog even geduld aub. We hebben contact met America, en zijn bezig de problemen met de layout en de info op te lossen.

Binnenkort Cadeaubonnen: Op korte termijn zullen er Cadeaubonnen komen voor alle vormen van consulten. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Nieuwe Rubriek: Blijf Jezelf Trouw…… Ed gaat elke keer een stukje schrijven over de situatie die op dat moment actueel is. Een mooi stukje voor zelf reflexie van uw eigen kunnen

Plein van de Volksabdij in Ossendrecht ©

Kloosterweekenden: We gaan een aparte rubriek maken van onze Kloosterweekenden die we al heel wat jaren organiseren. Een Sfeer die ongekend is, en een Super omgeving om te beleven!

audio, mixer, equipment

LINK pagina: We gaan binnenkort starten met een pagina waar interessante links staan. Zo kunt u ook zien, dat er nog veel meer interessante zaken zijn die we gaan benoemen en aanhalen.

We gaan verder nog nieuwe pagina’s toevoegen. In het Zonnetje, een persoon of Organisatie die we xtra aandacht geven, en nog veel meer….

Ja, daar is hij dan!! Het 1e Boekje , samen gemaakt met Collega Bodhi Vartman! Het is een voorrecht om met zo’n fijne collega te mogen werken, en gezamenlijk een boekje te maken. Wilt U het bestellen? Neem contact op met 06 42233092 en stuur een sms of WA naar dit nummer voor info Paradijsvogels.