Dit is ons...

laatste nieuws

hartelijk welkom

Op deze pagina laten wij u de laatste nieuwtjes zien. Veel plezier!

Als eerste heet ik u van harte welkom. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de nieuwe ideeën en plannen die we hebben ter verbetering van de site, maar ook nieuwe zaken die eraan komen. Denk aan Beurzen en Workshops. Denk ook aan nieuwe rubrieken die de site verfraaien, en u weer nieuwe informatie verschaffen.

Cadeaubonnen: Ze zijn er!! Verschillende prijzen en verschillende lengtes! Voor Ieder wat wils!  VERKRIJGBAAR OP DE BEURS!

Nieuwe Rubriek: Blijf Jezelf Trouw…… Ed gaat elke keer een stukje schrijven over de situatie die op dat moment actueel is. Een mooi stukje voor zelf reflexie van uw eigen kunnen

Allemaal een Mooi, Goed en Spiritueel 2024 toegewenst!! We beginnen om U te melden dat de privé Consulten uitgebreid gaan worden met een Extra Consult. Het Nieuwe Consult heeft een lengte van 90 Minuten, en bestaat uit Spontane Waarnemingen, maar heeft als toevoeging een Kaartlegging.  Verder willen we u melden dat de Privé Consulten vanaf 1-1-2024 €5 duurder zijn geworden. Het is nu ruim 4 jaar geleden, en het kon helaas niet anders. Ik blijf ALTIJD voor IEDEREEN Bereikbaar!!