Dit is ons...

laatste nieuws

hartelijk welkom

Op deze pagina laten wij u de laatste nieuwtjes zien. Veel plezier!

Als eerste heet ik u van harte welkom. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de nieuwe ideeën en plannen die we hebben ter verbetering van de site, maar ook nieuwe zaken die eraan komen. Denk aan Beurzen en Workshops. Denk ook aan nieuwe rubrieken die de site verfraaien, en u weer nieuwe informatie verschaffen.

van 10.00 tot 17.00 uur. stand g11.

Beste Mensen, we Mogen weer!! Het weekend van 6 en 7 april zijn we weer te vinden op stand G11

1. U kunt beperkt reserveren van de Maandag voor de beurs, tot de Woensdag. Daarna kan Telefonisch Reserveren niet meer.

2. Meld U 10 minuten voor uw consult bij thea. wij willen graag weten dat u er bent, dit om andere klanten niet teleur te stellen. indien u zich niet meld, is er geen consult, en komt de eerstvolgende wachtende aan de beurt.
 
3. kom op tijd! niets is zo vervelend als anderen op u moeten wachten.
 
4. vraag een plattegrond bij de ingang van de beurs, of maak een aantekening waar ik zit, vaak op een vaste plek. dit is de OUDE hal!!
 
5. er zijn vaak nog plekken als u al op de beurs bent. heeft u nog geen afspraak, kom dan naar de stand G11. Thea kijkt voor u wat er mogelijk is. Wij hopen dat u met deze tips kunt leven, en zie u graag op de beurs!

 

Code voor de entreekaarten: BALANS…….Telefoon van Ed (Uiteraard NIET tijdens de beurs) 0642233092.

April 2024 G11