Even Voorstellen:

Wie is ed van roosmalen..?

Ed van Roosmalen

Ed is een rasechte Hagenees, en opgegroeid in de Haagse Molenwijk.  Opgegroeid in een warm gezin is Ed al snel een “ bijzonder” jongetje. Hij “ziet” dingen die er niet zijn. Moeders vind dat heel normaal en stimuleert Ed hierin. Vader en broer Philip staan hier heel anders in.

Na verloop van tijd komt Ed met mensen in contact in Spijkenisse en is “Moeder” Nel de belangrijkste schakel om in alle rust en liefde Ed te motiveren hier iets in te gaan volgen. We zitten nu in de jaren 80. Al snel komt Ed in contact met medium Hans de Jonge uit Delft en deze geeft Ed – en vele anderen – een solide basis voor de Zuivere Spiritualiteit! Gasten zoals dhr. Dobbelaar Sr en Jr zijn een Ware Kern hoe Spiritualiteit behoort te zijn. Ook mensen als Peter Coppens, Nico Hartman, Jaap van der Bold, Gert Adamse,Loek Godrie, Cor Verstraete, Winfried Derks en Greet Vermeulen staan Ed bij in zijn Spirituele groei.

Na 5 jaar deze groep gevolgd te hebben, gaat Ed naar de beurs Paradox van Jaap van der Bold in de Houtrust Rotonde, alwaar Ed Nico Hartman voor het eerst ontmoet. Nico “zag” aura’s en gaf aan dat Ed vele mogelijkheden had op spiritueel gebied, maar dat hij wel goed begeleid moest worden. Nico nam de taak op zich en vanaf die tijd is Ed werkzaam op dit gebied. Een betere Menthor kan je je niet wensen!

Daarna gaat het snel bij Ed. Hij krijgt een uitnodiging voor media’s zoals Radio en Tv.

Ed wilt altijd zichzelf blijven: “ Ik heb van Nico en van alle dierbare collega’s geleerd dat deze materie een Gave is, en dat je er ook zo mee moet omgaan. Als ik nu kijk hoe mensen de materie tot schande maken, hopeloze consulten geven die nergens op slaan en hun zakken chronisch vullen, heb ik hier geen goed woord voor over! De materie moet zijn ZUIVERHEID behouden, daar is hij ook voor bedoeld! Maar….u zult de komende tijd veel van Ed horen want er zijn tal van voorbereidingen aan de gang”.

Een van Ed’s paradepaardje’s is Spirituele Organisatie Balans. Dé organisatie voor Zuiverheid en Liefde op spiritueel gebied. Ed organiseert al jaren “zijn” spirituele beurs en sinds kort durft hij het ook de ZUIVERSTE BEURS VAN NEDERLAND TE NOEMEN. “ Ik sta in voor mijn Echte Collega’s en ik ga daar voor. Geloofd u het niet? Kom maar eens kijken op mijn beurs. Een grote huiskamer vol Liefde en Warmte. Daar ga ik voor, en steeds meer mensen weten het te waarderen. Nee, inschrijven kan niet. IK bepaal met Boven wie er mogen zitten. Kwaliteit gegarandeerd!”

Een aantal jaren geleden heeft Ed en zijn toenmalige relatie het Kloosterweekend gelanceerd in het Zuiden van het land en deze weekenden hebben vele mensen al bezocht. “ Ieder mens zoekt rust, ik ook. En als je dan op die bijzondere plek bent, kijk je door de ogen van je toekomstige klanten en ontvouwt ineens een weekend hoe het zou kunnen zijn. Voor IEDEREEN bereikbaar staat centraal in mijn leven en dat zal ik altijd trouw blijven.”

Ed is op dit moment bezig vele activiteiten te ontplooien op video gebied, een hobby van ruim 20 jaar. “ Ik kan en wil hier niet teveel over zeggen, maar u kunt heel wat tegemoet zien. Nu zijn er al items over de Kloosterweekenden, beurzen en er komt nog veel meer.”

Ed geeft ook consulten, zowel privéconsulten als voor de zakelijke markt, zg Zakenlijkeconsulten Ook geeft hij (op aanvraag) avonden bij verenigingen en privé.

Ed heeft zijn medewerking verleend aan oa: Way of Life, Veronica; Nachtsuite met Christine van der Horst; Radio West met Debby Roukens; Avro’s Nachtdienst; Terrazzo ; LOA en vele anderen. Momenteel verleen ik medewerking aan de Gezellige Zondag middag met Eddy Willemsen, en vanaf Juni 2015 aan Dit is mijn Toekomst.

Ook verleend Ed zijn medewerking aan beurzen van Paraview en De Broodfabriek in Rijswijk.

Ed is altijd bereikbaar voor de media MITS er serieus wordt omgegaan met de materie!! Voor items van 3 minuten leent Ed zich niet.