Belangrijk

blijf jezelf trouw.....

blijf jezelf trouw......

Hoe gaan we dit herkennen ?

Het is heel belangrijk dat we in deze tijd, de rust en het vertrouwen handhaven. Ja, ik weet het, dat valt niet mee. 

Vaak zijn we opgevoed door ouders die aangeven wat wel en niet goed is. Je moet ergens beginnen. Nu is het de tijd om blind vertrouwen te gaan hebben in die zaken, die er toe doen. Dat wil in eerste instantie zeggen dat we tijd mogen maken om bij onszelf, onze Ware Kern te komen. Vele van ons denken dat het een onmogelijke opgave is om dit te bereiken, of hier Überhaubt contact mee te krijgen. Hier gaan we eens wat dieper op  in.

 

vertrouwen, kan ik dat nog wel?

Hier komt veel bij kijken. Hoe zwaar hebben we het gehad. Hoe vaak ben ik bedonderd, en beschuldigd van zaken die niet kloppen, of gestuurd zijn? De maatschappij waar we nu in leven, maakt het er niet gemakkelijker op. We zien allerlei beelden en berichten die ons ernstig raken, en vaak weten we ons geen raad meer. Toch is juist in deze tijd Vertrouwen een van de belangrijkste aspecten. Vertrouwt u zichzelf nog wel? Gekke vraag eigenlijk. Al die indrukken van Media, en alles wat ermee samenhangt, berichten die wel en niet kloppen, zaken die elkaar steeds weer tegenspreken. Hoe maak ik hier onderscheid in? Het Innerlijk geeft een spontane sturing aan die u tot rust kan brengen. Wat we als eerste nodig hebben is een plek om tot Rust te komen. Misschien bent u iemand die veel baat heeft bij de natuur. Ontspanning en meditatie dragen hier ook hun steentje aan bij. Het Innerlijk, het Gevoel dat waar we niet over nadenken, is zo’n prachtige Bron die in staat is ons weer in Balans te brengen.

Rustig aan beginnen..

Voor elke oplossing is een begin. Weet diep van binnen wie u bent, los van alles wat u tot nu toe gehoord heeft in uw leven. Kies een mooie en rustgevende plek, bv de slaapkamer, of huiskamer als iedereen weg is.  Zet een mooi stukje muziek op, zonder harde passages. De Kracht van Muziek heeft op ieder mens een helende werking. Geniet van de rust die het u geeft, en let op de innerlijke signalen. Ga dit eens in alle rust proberen. Ik wens u voor nu veel plezier, en Genieten van alle mooie zaken die er zijn! 

geniet van het leven.....