hier ons

zakelijk consult

 Beste bezoeker, wilt  U zo vriendelijk zijn voor elke info mij te bellen, ook voor het aanvragen van consulten? Tel: 06 42233092.

De mail is helaas vaak storing op, en dan blijft U onnodig wachten. Graag Uw begrip hiervoor. Graag tot ziens!!

zakelijk consult

Beste mensen, Welkom! Hier vertel ik u alles, hoe een zakelijk consult in zijn werk gaat, en wat de mogelijkheden zijn.

uw bedrijf

Ik wil bij deze consulten geen enkele voor informatie hebben. Ik ben er voor u om u zo goed mogelijk te helpen.

Uw bedrijf is uniek in zijn soort, al zijn er misschien verschillende van. Iedere eigenaar geeft het bedrijf zijn of haar eigen sturing, vanuit zijn of haar eigen perspectief. dat geeft vaak een enorme uitdaging om zaken aan te pakken. Vaak beginnen we klein, om onze idealen langzaam te laten groeien, en al snel komen we (vaak) tot de ontdekking dat we toch graag verder willen en het tempo van de groei willen versnellen. Dan kan het zijn dat de eerste tekenen niet goed zijn. Als we te snel gaan, verliezen we bepaalde zaken uit het oog. Dat is niet de bedoeling. Hierdoor komen we in processen die tijdig sturing en eventuele correctie verdienen. Het is raadzaam om ook uw eigen analist te zijn. Ga ik niet te snel, en zo ja, waarom?? We gaan nu kijken hoe ik te werk ga bij uw bedrijf waar ik blanco in stap. Dit doe ik bewust, om elke voorkennis uit te sluiten.

de waarnemingen

Als eerste ga ik de energie van het bedrijf aanvoelen. Kijken waar het staat, of het een oud of nieuw gebouw is. Daarbij komen waarnemingen die voor de consultant herkenbaar zullen zijn. Vaak communiceert het gebouw al met me, zonder dat ik er ooit geweest ben. Ik ervaar de energie vaak als prettig, maar het kan ook drukkend zijn, als er bv veel werk is, en sommige zaken niet lekker lopen. En daarom bent u nou net bij mij. 

In eerste instantie kijk ik naar het verloop van de energie. Kan het optimaal de mensen die er werken bereiken? Is er voldoende communicatie onderling? Is er veel ziekteverzuim, en zo ja, weet u ook waarom? Moet er steeds meer overgewerkt worden, en is het duidelijk waarom? Bent u als baas een Aardig iemand, of bekt u iedereen af? Al dit soort zaken komen naar boven in de waarnemingen.

Voorbeeld: Er komt een klant die mij vraagt waarom elke keer er zo’n vreemde sfeer hangt in een bepaalde ruimte.  Het blijkt een oud gebouw te zijn. In dat gebouw zijn moeilijke zaken gehuisvest geweest. De mensen waar het hier om ging, zijn intussen weg, maar de Energie hangt er nog. Dan is het zaak om het goed op te schonen. De ruimte Vrij maken van de belemmerende energieen. Na deze situatie is niet alleen de werksfeer weer beter dan ooit, maar komen ook meer nieuwe opdrachten binnen, en de mensen werken met veel meer plezier!

tot slot.....

Mooi om te zien hoe het kan werken. Zelfs als U nergens voor open staat, kunnen de veranderingen bijzonder zijn! 

Een zakelijk consult is minimaal 1 1/2 uur. Ik geef de consulten in Den Haag. U dient hiervoor een afspraak te maken. Dank voor het Vertrouwen! Voor info en prijzen belt U: 0642233092.

waarschuwing

DE SPIRITUELE MATERIE IS MOOI INDIEN U ER GOED MEE OM GAAT. GA NIET DOE HET ZELVEN, GA GEEN EXPIRIMENTEN AAN MET DE GEESTELIJKE MATERIE. HET KAN U AANZETTEN TOT SUICIDALE ACTIES, EN KAN IN EEN UITERST GEVAL DE DOOD TOT GEVOLG HEBBEN. NEEM DEZE WAARSCHUWING SERIEUS ALSTUBLIEFT. LAAT U DOOR EEN DESKUNDIGE HIERIN BEGELEIDEN OM DE SCHOONHEID VAN DE MATERIE TE AANSCHOUWEN.