Dit zijn onze

Services

01. Services

Persoonlijk werk

Onder persoonlijk werk versta ik het werken met Consulten die ik een op een geef aan de mensen. Het persoonlijke spreekt mij erg aan. Het is altijd weer spannend wat er mag komen.

Ik wil geen enkele voorkennis hebben van de persoon. Ik ga altijd blanco te werk. Voor informatie geeft bij mij veel verstoring, en de mensen zouden kunnen denken, dat je hen naar de mond praat. Dat is geenszins het geval. U bent altijd van harte welkom! Voor info en bellen, zie de Contact , en Prive Consult pagina.

02. Services

beurs werk

Het werken op een Beurs is een feest apart. Een beurs is een evenement, waar meerdere collega’s aanwezig zijn. De situatie om in te werken vergt enige oefening, maar het is Heerlijk om de mensen te woord te staan.

Uiteraard is er op de beurs geroezemoes, het is er geen stille omgeving. Het heeft wel degelijk wat, als je aan het opbouwen bent al. Het is een Samengaan van energiëen, en het is wel belangrijk dat mensen zich voordat ze naar een beurs komen, afschermen. In gedachten een Energie om u heen zetten, zodat u niet alle indrukken oppakt. In deze CORONA crisis, is het ook belangrijk afstand te houden, maar we zullen straks zien hoeveel. Ik kijk naar u uit op de beurzen. In de agenda vind u waar ik zit.

Bij een volgende update meer info

03. Services

workshop en klooster weekenden

Kloosterweekenden zijn een terug kerend evenement bij ons. Vele mensen zijn u al voorgegaan. Het is ook een bijzondere ervaring die u niet snel vergeet in zo’n weekend, en de energie neemt u lekker mee!

Tijdens de weekenden zijn er verschillende workshops waarvoor u zich kunt inschrijven. Zo komt iedereen uitgebreid aan bod, en krijgt u vanuit verschillende hoeken aangegeven wat er speelt, en welke kant het opgaat, mits u zelf deze keuze maakt. Wij zijn adviseurs, en mogen niet bepalend zijn. De mens heeft een vrije wil, en dat zal uiteraard zo blijven. Deze pagina zal later aangepast worden met meer materiaal.