Welkom bij het

telefonisch consult

Beste bezoeker, wilt  U zo vriendelijk zijn voor elke info mij te bellen, ook voor het aanvragen van consulten? Tel: 06 42233092.

 Beste mensen, vanaf heden zijn de telefonische consulten voor onbepaalde tijd niet meer beschikbaar. 

Prive Consulten blijven wel mogelijk. De duur is 60 minuten, of 30 minuten, maar U moet er wel voor naar Den Haag komen. Er is voor IEDEREEN een consult mogelijk!! Warme groet Ed v Roosmalen. Ps: ALLEEN VIA DIT NUMMER BEREIKBAAR: 06 42233092

telefonisch consult

Beste mensen, hier vertel ik u alles over hoe ik werk in een Telefonisch consult. De lengte van het consult is 30 minuten.

Het consult wordt doorgaans gegeven van 15.00 uur tot 15.30 uur. Andere tijden zijn (momenteel) niet mogelijk.

Vanaf 1 Mei 2021 gaat de consultprijs voor de telefoon met €5 omhoog.

De komende tijd zijn Telefonische Consulten beperkt mogelijk.

de goede informatie van boven...

Als eerste wil ik zeggen, dat ik op geen enkele wijze voorkennis wil hebben waar u voor komt. Het is voor mij als helderziende van essentieel belang dat Ik samen met Anthony de waarnemingen doe, en niet dat u van alles dient te vertellen waar u voor komt. Sterker nog, een grotere verwarring kan ik me niet voorstellen. Dan zijn er 2 energie stromingen. 1. U die het goed bedoelt, en alles aangeeft. 2. Anthony die alles probeert door te geven, en dat lukt niet omdat alles door elkaar heen loopt.

verwarring en onzuivere waarnemingen

Ik krijg van vele klanten te horen, dat ieder zijn eigen manier van werken heeft. Dat kan kloppen, want de materie groeit (helaas) de pan uit. Als het dan gebeurt met de Codes die je leert, en er met respect met de mensen wordt omgegaan, heb ik er dik vrede mee. maar wat er de afgelopen jaren in Onze Mooie Materie gebeurt, is ronduit schandalig. Steeds meer mensen geven zich uit voor Medium, terwijl ze niets te vertellen hebben. En als ze dan iets vertellen, is het merendeel Cold Reading. Dat wil zeggen, dat je elke keer een vraag stelt aan de klant, een draadje rijgt door de ogen van het gordijn, en we hebben een consult. Let wel: de Klant heeft eigenlijk het Consult gegeven, dus wie moeten we bedanken? 

Ja, u leest het goed: Ed is fel, en niet zonder reden. Ik wil dat de mensen krijgen waar ze recht op hebben, en niet dat er maar uit de nek gekletst wordt, en nog onwaarheden die er niet om liegen. Laat staat  wat er nog voor een prijskaartje aan hangt, aan zo’n Onzin consult.

niet elk consult is "zuiver".

Daar gaat het om! Iedere dag weer probeer ik vanuit mijn Mens zijn, zo Zuiver mogelijk te werken als menselijk haalbaar is. Mijn Klanten verdien een Groot Respect en waardering. Zij kiezen voor mij, en op een of andere manier is er dus Vertrouwen wat ik voor ze mag betekenen. Laten we gelijk nog even iets uit de wereld helpen, we zijn nu toch bezig.

Kent U die mensen die een visitekaartje vol hebben met wat ze allemaal doen? Ik snap niet hoe ze dat allemaal voor elkaar krijgen. Kijk eens wat  ik allemaal kan? Wat kan u dan? We kunnen niets, we mogen. We mogen met de Geest omgaan, misschien Mogen we iemand iets meegeven….De arrogantie van sommige mensen, de nep spiritualiteit stroomt ervan af. 

u verdient een zuiver consult...

Onder een Zuiver consult, versta ik, dat het Medium het werk doet. Dat hij/zij de Consultant kan verrassen met Heldere uitspraken die alleen Hij/Zij kan weten. Dat er tranen van blijdschap komen, die zeggen:” Ja, Zo was Oma! Heel herkenbaar”. 

U verdient het Zuiverste wat er op dit moment haalbaar is. Wees ook Kritisch waar u voor kiest. Het is de Intüitie die u aangeeft, of iets wel klopt of niet. Kijk goed wie u aantrekt. Misschien krijgt u iemand aanbevolen van vrienden of familie, maar is dit wel de persoon die bij U past? Dat is ellke keer weer de vraag.

mijn werkwijze met Anthony

Het is een Voorrecht om met de Geestelijke Wereld te mogen werken. Na zo’n 30 jaar, heb ik al heel veel voorbij zien komen. En elke keer, ben ik Weer Verrast wat er mag doorkomen! ELKE KEER JE OPNIEUW INSTELLEN VOOR DE JUISTE INFORMATIE, OOK VOOR EEN KLANT DIE AL 10 JAAR KOMT, ELKE KEER WEER OPNIEUW LUISTEREN MET LIEFDE NAAR DE VRIENDEN EN VRIENDINNEN DIE MIJ OVERLADEN MET GEWELDIGE WAARNEMINGEN. ZO IS HET BEDOELT EN ZO ZAL HET BIJ MIJ BLIJVEN GAAN.

tot slot......

Allereerst stel ik erg op prijs dat u de moeite genomen heeft om dit verhaal te lezen. Zuiverheid overwint Alles!! Daar is het om te doen, en ik Eis van mezelf dat ik elke keer weer de meest Zuivere Waarneming doe voor U als menselijk haalbaar is. Dank voor het Vertrouwen!

Voor Info en Prijzen kunt U terecht op: 0642233092

waarschuwing

DE SPIRITUELE MATERIE IS MOOI INDIEN U ER GOED MEE OM GAAT. GA NIET DOE HET ZELVEN, GA GEEN EXPIRIMENTEN AAN MET DE GEESTELIJKE MATERIE. HET KAN U AANZETTEN TOT SUICIDALE ACTIES, EN KAN IN EEN UITERST GEVAL DE DOOD TOT GEVOLG HEBBEN. NEEM DEZE WAARSCHUWING SERIEUS ALSTUBLIEFT. LAAT U DOOR EEN DESKUNDIGE HIERIN BEGELEIDEN OM DE SCHOONHEID VAN DE MATERIE TE AANSCHOUWEN.