Wat staat U te wachten in

Het jaar 2021.......

Waarnemingen 2021

Waarnemingen 2021 Januari tm juni 2021

Beste mensen, de waarnemingen zijn genoteerd in de periode september tot de 2e week oktober 2020. 

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Langzaam maar zeker zeggen we Vaarwel naar alles wat ons tegenstond, en wat van 2020 alsnog een rampjaar heeft gemaakt! We hebben geleerd in deze periode om op Jezelf te vertrouwen, en berichtgeving tegen het licht te houden. Nep nieuws kan je voelen, en steeds meer mensen hebben deze eigenschap. Deze was allang in de Mens aanwezig, maar kon nog niet geactiveerd worden door verschillende redenen. Nu kan dat wel, en de Mens voelt zich in ieder geval al een stuk beter! Dit jaar belooft Bijzondere doorbraken op velerlei gebied! Economie, Spiritualiteit, Maatschappij en Onderzoeken. Door te Geloven, Vertrouwen en Handelen bereik ik mijn Doel!

Het jaar 2021 zal de boeken ingaan als een zeer krachtig jaar, waarin vele overwinningen behaald worden, op allerlei gebieden. Ook hier is het weer belangrijk dat wij in onze eigen Kracht blijven staan, en gevoelsmatig bepalen wat wel, en wat niet goed voelt. Het is de Intuïtie die de leidraad is naar deze bijzondere Energie, waarvan wij van binnen weten dat het klopt.

De eerste maanden van 2021 gaan de toon zetten voor het gehele jaar. Veel zaken gaan veranderen, maar de mensen voelen dat de verandering nodig is. Zo zal het Coronavirus nog van zich laten horen, in verschillende gedaantes. Het is zaak om er op tijd bij te zijn, en vooral de mensen de eerlijke waarheid te vertellen hoe het zit. Sommige mensen blijven ervan overtuigd een halve waarheid te vernemen. Daar kom je niet verder mee, en werk je complottheorieën in de hand. Januari, de maand die het spits afbijt. Ik voel de paniek en de onrust in de mensen. We willen zo graag naar het “oude normaal”, maar daar komt meer bij kijken. Als dit nog te actief is, en we willen versneld verder, moeten we het later weer inhalen. Dat is het risico, en we moeten daar echt in geloven, dat het tijd nodig heeft. Ook gaan we starten met de vaccinaties, en zijn vele mensen benieuwd hoe het uitpakt. Nu lijkt alles gericht te zijn op vaccinaties, maar er zijn verschillende nieuwe mogelijkheden onderweg, die zich in de loop van het jaar gaan ontvouwen. Duidelijk is, dat er naast de vaccinaties ook andere middelen komen om het virus het hoofd te bieden.

Ik zie op Politiek gebied veel onrust, en heb sterk het gevoel dat het Kabinet het niet gaat redden. Het voelt al Rechtvaardig voor alles wat achter de rug is. Dit gaat nog wel even door, en heeft ook nog een vervolg.

Verder zal er de eerste maanden op verschillende vlakken groei te zien zijn, die vanuit onverwachte hoek ineens het nieuws bereiken. Zo zie ik vanaf Februari, na allerlei deskundige prognoses van de Professionals, een veel sterkere Economische groei die ervoor zorgt dat we snel weer bezig zijn om de economie op een bijzondere wijze weer uit het slop te trekken. Dit gaat veel sneller dan verwacht! Dat is typisch iets voor ons volk, die van geen wijken weet. We zijn en blijven bikkels die ons er niet onder laten krijgen!

Kijken we even naar de groepen die het meest getroffen zijn, waaronder de Horeca, zien we dat daar niet alleen nieuwe acties ondernomen worden om deze groep versneld uit het slop te halen, en nog te redden, wat er te redden valt, maar het lijkt er ook op dat er een herziene injectie komt om de steun vanuit een andere hoek extra in te zetten. Ik weet niet exact hoe dit gaat verlopen, maar het lijkt er erg op dat verschillende regeringspartijen zich hier hard voor maken.

Zo zullen er buiten de horeca, ook de Sociale aspecten van de mensen beter behartigd gaan worden. Het lijkt wel of er een schandaal van de afgelopen jaren naar voren komt, waar nu heel anders naar gekeken wordt, en er een nieuw beleid op wordt losgelaten. Zo is er nog een hekel item wat te maken heeft met het onnodig inhouden van financiën waar we recht op hebben. De Toeslagen Affaire. In eerste instantie lijkt het erop dat ze met een Jantje-van-Leiden ervan af komen, tot straks de mensen steeds meer Actie willen zien, en duidelijk laten horen dat je hier niet mee weg komt!! Dit gaat nog een flinke staart krijgen, en is het laatste woord er nog niet over gezegd!!

Rond Maart gaan er verschillende zaken veranderen, en dat heeft zeker te maken met de Verkiezingen die eraan komen! We moeten nog even kijken of het nog steeds de juiste datum is i.v.m. Corona, maar heb het gevoel dat het op de geplande data door kan gaan. Houd rekening met een Aardbeving onder het Politieke bestel, want van de gevestigde orde blijft weinig over!! Partijen die tijdens dit schrijven, oktober 2020, nog bovenaan staan of veel zetels hebben, kunnen zo een val naar beneden maken. De Mens reageert op het gehele verhaal van het Virus tot en met Economische steun, en wat daarvan terecht gekomen is, en geloof me, dat zal niet gering zijn. De beelden laten zien dat zeker de VVD en het CDA er flink aan moeten trekken, willen ze nog geloofwaardig overkomen. Dat zal nog een hele klus worden, daar de mensen intussen weten wat Nepnieuws is, en ze daar ook steeds meer allergisch van worden. Ik zie wel in de beelden dat Links het goed gaat doen!. Toch kan ik niet echt mijn vinger op leggen, wat precies de uitslag zal worden. Er wordt ook aangegeven vanuit de Geest, dat het nog tot het laatste moment onzeker blijft. Veel Zwevende kiezers, en dat zal leiden tot een verrassende uitslag.

April doet wat ie wil….ook hier weer een vorm van Stilte voor de Storm….deze maand voelt aan of we, vlak achter elkaar, een paar bekende Nederlanders gaan verliezen. Het voelt als 3 mannen, en 2 vrouwen. Dit heeft betrekking op: Politiek, Bedrijfsleven, TV, Theater, Sport en Landbouw.

Ook voelt deze maand als een opmaat naar vele Positieve Sportresultaten. Dat zie ik in de F1, Tennis, Dames Voetbal, Dames Hockey, Wielrennen algemeen.

In de Formule 1 zie ik buiten Max, dat er 1 of 2 nieuwe teams gaan meedoen. Het wordt een Ongekend Spektakel, wat dit Seizoen brengen zal! Ook gaat er een Vrouw meedoen, volgens mij van Nederlandse Origine. Vuurwerk ten Top!   

De maand Mei komt over als een maand van verlichting, alsof we opnieuw adem halen. Druk valt weg van de afgelopen tijd, en vele Nieuwe vooruitzichten dienen zich aan. Zo is er de laatste tijd  veel discussie geweest, hoe de Crisis aan te pakken. De vaccinaties zijn zo goed als gezet (voor de personen die dat willen) en we gaan kijken wat hier de resultaten van zijn. Mensen moeten weer wennen dat we naar een Nieuwe Oude tijd gaan, en zijn zeker geraakt in alles wat de afgelopen tijd achter hen ligt. Voor velen zal het een periode van herstel worden, al is de afloop daarvan voor (sommige) ongewis.

Het wordt hoog tijd, dat we weer concreet de handen in elkaar kunnen slaan, elkaar weer een Knuffel kunnen geven, en ik zou bijna zeggen, weer Normaal gaan doen!! Deze situatie heeft ons 1 ding zeker geleerd: Voor jezelf opkomen, en niet alles voor zoete koek tot je nemen. Zoveel zaken zijn extra aangedikt, waardoor vele mensen zijn gaan twijfelen of ze het wel goed doen. Blijf ALTIJD Vertrouwen op Uw Intuïtie!! De 1e indruk is ALTIJD  de juiste!

Veel mensen zijn sterker dan ze denken, en dat heeft alles te maken met het feit hoe we met elkaar omgaan, in Liefde en Respect voor elkaar, of dat we een hele andere basis hebben gehad, die ons geen Veilig gevoel of houvast heeft gegeven. Dat laatste valt zeer te betreuren, en ik hoop dat deze mensen de Steun krijgen die ze verdienen!

Ja, dan gaan we deze maand een Songfestival inhalen, wat verleden jaar niet door kon gaan. Dit keer is Nederland Gastland, en ons kennende zal er in AHOY Rotterdam een Spektakel van de bovenste plank worden gemaakt!1 reken daar maar op! Maar, alles leuk en aardig, maar wie zijn de Beste 3…?

Ben toch maar even in mijn Glazen Bol gaan kijken, en wat kwam er uit: op de 3e plaats: Israël, of Griekenland Op de 2e plaats België en op de 1e plaats: Malta!….

In de maand Mei gaan er ook nog grote stappen gezet worden, om de Horeca nog Extra te helpen. Het bericht komt spontaan binnen, en de Regering wil duidelijk laten zien dat ze deze groep Harde Werkers niet in de steek laten. Ik zie veel Daadkracht, en dat kan ook niet anders, gezien het feit dat er steeds weer mooi weer is, en we ons Optimisme weer terug krijgen, en er helemaal voor gaan om er weer iets Moois van te maken. Het lijkt er erg op dat we proberen 2020 in te halen, door in 2021 Alles op Alles te zetten, en de Turbo aan te zetten, om te laten zien dat er met de Hollandse Mentaliteit niet valt te sollen!! Wat ben ik Trots om Nederlander te zijn!!

Juni, de Maand van de Waarheid….Ik schrik van de opening zin, maar dat zal wel goed zijn.

Steeds meer nieuwe zaken gaan aan het Licht komen, en vele mensen wisten al dat er veranderingen gaan komen.

Als ik de beelden mag geloven is er al Veel in werking, en keren we in eerste instantie terug naar de Nieuwe Rust. We kijken nu heel anders tegen de zaken aan dan aan het begin van het jaar.

Economisch gezien zitten we zelfs in een opgaande lijn, en hoe vreemd het ook mogen klinken, deze lijn zet door, maar met een behoorlijk tempo. We gaan het Geloof in ons zelf weer terug krijgen, en zien de wereld eigenlijk vanuit een Nieuw perspectief.

Genieten wordt ons Nieuwe Zijn, na alle ellende en vreselijke berichten die we allemaal hebben moeten doormaken. Het gaat Nu een hele andere kant op, een kant om weer in te Geloven!

Een mens heeft eigenlijk niet veel nodig, en zal steeds meer ontdekken hoe weerbaar en flexibel we zijn. Veerkracht is waar we allemaal over beschikken, maar soms kunnen we daar even niet bij.

Wat het Coronavirus betreft, lijkt het wel of we een heel nieuwe weg zijn ingeslagen. Als we terug denken aan Januari jl , dan is er veel veranderd. Het is altijd al aangegeven dat we vertrouwen moeten hebben, maar vooral ook om de maatregelen, waar wenselijk en noodzakelijk, op te volgen.