Home Events Paranormaal Alternatief
De Broodfariek

Organisator

De Broodfariek
Telefoon
070-3075908
Email
info@de-broodfabriek.nl
De Broodfabriek

Locatie

De Broodfabriek
Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
Website
http://www.de-broodfabriek.nl

Datum

za - zo/apr/2023202320232023
Expired!

Tijd

10:00 - 17:00

Paranormaal Alternatief

Zaterdag 1 en zondag 2 april 2023

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Hartelijk Welkom op een Nieuwe aflevering van het Paranormaal Alternatief.

Wij zijn weer aanwezig op stand D 18 (was C04) IN DE OUDE HAL!! WE ZITTEN OP EXACT DEZELFDE PLAATS, ALLEEN EEN ANDER STANDNUMMER en staan U graag te woord!

 

Om te beginnen is er voortaan vanaf de Woensdag tot de Donderdag voor de beurs beperkt reserveren voor consult. Na Donderdag 22.00 uur kunt u NIET meer reserveren.

RESERVEREN KAN UITSLUITEND VIA DIT TELEFOON NUMMER. ANDERE OPTIES ZIJN ER NIET. HET NUMMER IS : 06 42233092.  10 minuten VOOR het consult moet u zich melden bij de stand B04.  

 

De CODE voor korting op de kaarten is: . Dit scheelt toch weer mooi een paar Euro op de toegang.

 
Wij streven ernaar het iedereen naar de zin te maken, en vragen daarom ook Uw medewerking

Hallo, Hartelijk Welkom bij weer een Nieuwe aflevering van het Paranormaal Alternatief. Wij zijn Blij U weer te zien, en hopen dat U naar wens geholpen gaat worden. STAND D 18…(Was C04) in de OUDE HAL!! WE ZITTEN OP EXACT DEZELFDE PLAATS WAAR WE VROEGER ZATEN

 

Belangrijk: Bij aankomst mag U zich melden bij Thea. Mocht U al ingeschreven hebben, dan is dit ter controle. Altijd 10 minuten vooraf melden. Wij willen graag weten of U er bent.

 

Komt U net aan, en wilt U een consult? Wachten helpt niet, want iedereen wordt ingeschreven.
Meld U bij Thea, en zij geeft aan wanneer U kunt komen.

Belangrijk: Wij kunnen NIET wachten op klanten die naar een demonstratie zijn, of te laat komen, sorry. IEDEREEN DIENT OP TIJD TE ZIJN VOOR ZIJN OF HAAR AFSPRAAK. Zo kunnen we een goede en Degelijke doorstroming garanderen!!

Wij wensen U een Fijne Beursdag toe!!

BESTE MENSEN, HET OVERZICHT HIERBOVEN IS DE OUDE HAL WAAR WIJ BEGONNEN!! JAREN LANG ZATEN WE VLAK BIJ DE HORECA, EN DAT IS NOG STEEDS ZO!! KIJK MAAR RECHTS OP DE PLATTEGROND, HIER ZIJN DE TOILETTEN AANWEZIG. VROEGER WAS HET STAND C04, NU IS DAT D 18. WIJ ZITTEN OP EXACT DEZELFDE PLEK WAAR WE BEGONNEN, EN HET VOELT GOED TERUG TE ZIJN OP HET OUDE NEST!!

Geef een reactie